27 mar 2007, 20:38

налей ми още ... 

  Poesía
570 0 10

Докосвам те със огнен шепот -

любовна дързост, жаден трепет.

С безкраен глад да се настигнем,

какво е радост в миг разбирам.

Разпръсквам обич, срещам вярност

крещи сърцето - с теб оставам!

Във ласките неудържими

изгубвам се,  летя и вдишвам те...

На тежки глътки те отпивам -

сърцето ми е чаша вино.

Разцъфва пламък. Луд,  безбрежен.

Градина,  алена от нежност.

Прегръщам те,  искра стихийна...

Налей ми още...  Целуни ме!

© Дакота Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??