30 ene 2015, 16:42

Нали...? 

  Poesía » De amor
556 0 0

Гори ми от многото думи неказани,

препъната в спомени самотно боли.

От живота сме с тебе някак наказани,

леко потрепвам и питам: „Нали?”

Чувствам се много от есен дъждовно

във днешните пролетни, хубави дни.

И сърцето ми виждаше всичко в любовно,

но надежда в очите ми спря да вали.

В очакване тръпна и в пепел гореща,

нали те стоплих, нали не боли…?

От живота измолвам още една среща,

леко потрепвам и питам: „Дали…?”

© Рая Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??