5 nov 2017, 17:30

Нали съм възпитана... 

  Poesía » Otra
663 1 8

Луда съм и пръскам по шева...
Ей така на инат на тези
без капка покритие,
на тези с мръсно съзнание
и мърлява чест...
И колко е времето
неслучайно пресекло ни,
неслучайно изпива
живота на екс...
Всяка пролет се връща
със възпламенено минзухарие,
всяка пролет е нова
със своето бурно дихание.
Аз нали съм възпитана,
не ритам често отзад,
навеждам главата си
и се усмихвам... без глас.

© Галя Николова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??