14 mar 2012, 10:19

Нали ти казах 

  Poesía » Otra
1045 0 31

Нали ти казах, стой далеч от мене,

високоволтова съм, ще те изгоря,

зачевам лесно бури и проблеми

и раждам чудеса до небеса.

 

Колосани покривки не застилам,

салатки бъркам само за кавга,

всред хаоса от чувства медитирам,

но с щастието под ръка вървя.

 

И плетки със наметки не умея,

от шев и кройки ме боли глава,

омлет с черупки правя във неделя

с тригръмови пиратки и заря.

 

Но мога в ураган гнездо да свия

и слънце да намеря през нощта,

зад много имена в света се крия,

приятно ми е, казвам се Жена.

 

© Ивон Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??