Вървях изгубена, в неясна тъмнина
и търсех Те, дочула че Те има.
Не ме остави в мрака да вървя,
измъкна ме от вечната ми зима.
Показа ми пленителни неща:
и минали, и бъдещи – прекрасни.
Научи ме към Теб да се стремя,
та вярата ми мощно да порасне.
И в Словото Ти себе си открих,
там думите Ти сочат все към мене.
Избрах Те и на Теб се посветих,
плод да дам като доброто семе.
Ти каза ми да гледам все към Теб,
да не насочвам поглед към земята.
И аз послушно ти се доверих,
така намерих път към свободата.
„Когато Ти рече: Търсете лицето Ми, Моето сърце Ти каза: Лицето Ти ще търся, Господи.” Псалом 27:8
© Галина Пенева Todos los derechos reservados