Sep 28, 2016, 7:52 AM

Намерих те 

  Poetry » Other
386 0 0

Вървях изгубена, в неясна тъмнина

и търсех Те, дочула че Те има.

Не ме остави в мрака да вървя,

измъкна ме от вечната ми зима.

 

Показа ми пленителни неща:

и минали, и бъдещи – прекрасни.

Научи ме към Теб да се стремя,

та вярата ми мощно да порасне.

 

И в Словото Ти себе си открих,

там думите Ти сочат все към мене.

Избрах Те и на Теб се посветих,

плод да дам като доброто семе.

 

Ти каза ми да гледам все към Теб,

да не насочвам поглед към земята.

И аз послушно ти се доверих,

така намерих път към свободата.

 

 

„Когато Ти рече: Търсете лицето Ми, Моето сърце Ти каза: Лицето Ти ще търся, Господи.” Псалом 27:8

© Галина Пенева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??