27 feb 2009, 18:17

Намерих те 

  Poesía » De amor
964 0 16

Потънах в очите ти,

стопих се в ръцете ти,

попих дъха ти,

открих сърцето ти,

чух душата ти.

Намерих себе си,

в теб.

© Мартина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??