- Напиши ми писмо
- За какво?
- За това как сънуваш ме нощем
и разливаш по мен любовта.
Със ръце как докосваш ме още.
- Изпрати ми и снимка
- Каква?
- Със усмивката твоя любими
И с онези вълшебни слънца
дето греят в очите ти зрими
- След това аромата прати
- Как така?
- Ей така, със целувка за мене
докосни го - листа със уста
от страстта ти той да поеме
- И тогаз – запечатай плика
- Но защо?
- За да дойдеш отново при мене
И да спреш ти пред мойта врата
Хайде идвай, че вече е време
- И когато отворя врата
- Ще отвориш ли?
- Как да ти кажа.
Ще те срещна на прага сама
Ти плика остави и вземи ме
/Сисилотка/
© Сиси Рад Todos los derechos reservados