Sep 19, 2018, 1:02 PM

Напиши ми писмо 

  Poetry » Love
612 2 3

- Напиши ми писмо

- За какво?

- За това как сънуваш ме нощем

и разливаш по мен любовта.

Със ръце как докосваш ме още.


- Изпрати ми и снимка

- Каква?

- Със усмивката твоя любими

И с онези вълшебни слънца

дето греят в очите ти зрими


- След това аромата прати

- Как така?

- Ей така, със целувка за мене

докосни го - листа със уста

от страстта ти той да поеме


- И тогаз – запечатай плика

- Но защо?

- За да дойдеш отново при мене

И да спреш ти пред мойта врата

Хайде идвай, че вече е време


- И когато отворя врата

- Ще отвориш ли?

- Как да ти кажа.

Ще те срещна на прага сама

Ти плика остави и вземи ме

/Сисилотка/

© Сиси Рад All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??