Всичко направих за теб.
Продадох душата си.
Дадох ти сърцето си...
Ти ми го върна, но наполовина.
Каза, че не можеш
да ме обичаш.
Било невъзможно!
Нашата любов.
била обречена.
лъжеш се..
аз съм обречена,
а ти - просто въвлечен
© Todos los derechos reservados