Направен от лед (песен)
Аз те обичам,до лудост те обичам,
А ти си толкова студен.
Без теб полудявам,без теб не се надявам
Да дойде онзи чакан ден.
Ти ме нараняваш,а после не съжаляваш,
От лед ли си направен ти.
Сърцето ти е камък,май не си виждал пламък,
Онзи пламък от очите ми.
Леда ти ще разтопя,
Ако ще и да умра.
И от тази вода ще угася огъня в очите ти.
Ще взема каменното ти сърце,
Ще го сложа в мойте ръце
И то ще забие лудо ,но малко ще боли.
Без тебе тъжна е Луната,без теб плаче душата,
И боли от тази самота.
Ти си от лед направен,ти си от рая забравен
Ти си сатаната.
Но толкова те обичам,че дори не го отричам
И за тебе пазя любовата.
Най-лошия си избрах,да те забравя не можах
И ще страдам за теб сега.
© something else Todos los derechos reservados