12 янв. 2007 г., 09:58

Направен от лед (песен) 

  Поэзия
548 0 2

Направен от лед (песен)

Аз те обичам,до лудост те обичам,

А ти си толкова студен.

Без теб полудявам,без теб не се надявам

Да дойде онзи чакан ден.

Ти ме нараняваш,а после не съжаляваш,

От лед ли си направен ти.

Сърцето ти е камък,май не си виждал пламък,

Онзи пламък от очите ми.

Леда ти ще разтопя,

Ако ще и да умра.

И от тази вода ще угася огъня в очите ти.

Ще взема каменното ти сърце,

Ще го сложа в мойте ръце

И то ще забие лудо ,но малко ще боли.

Без тебе тъжна е Луната,без теб плаче душата,

И боли от тази самота.

Ти си от лед направен,ти си от рая забравен

Ти си сатаната.

Но толкова те обичам,че дори не го отричам

И за тебе пазя любовата.

Най-лошия си избрах,да те забравя не можах

И ще страдам за теб сега.

 

 

 

 

 

 

© something else Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??