15 nov 2018, 18:37

Направете го 

  Poesía
349 5 5

 

Разкажете за себе си.
С топли пръсти пишете.
Колко много потребни сте.
Как отгледахте цвете.

 

Нощем будни сънувате.
А денят ви обича.
Как с тъгата танцувате
и какво ви прилича.

 

Споделете усмивките.
Пак сълзИте пребройте.
Самотата си сивкава
ласкаво успокойте.

 

Проветрете си мислите.
Свещ палете с надежда.
Във очите ви, чистите,
любовта се оглежда.

© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??