Напрегната ли си,
недей се двоуми,
веднага нежната глава
на мойто рамо облегни
и усети как топлина
от силното ми тяло
прелива в твойто
и изпълва го изцяло!
Ръцете ми в момента галят
не само твоето лице и рамена,
а тебе самата цяла,
защото ти си Любовта!
От този допир чувствен, искрен
и за Теб познат,
се изненадва всеки в този
скучен и безличен Свят.
Усещам вече,
че у теб спокойствие цари!
Това прекрасно е
не само за Телата,
а и за нашите Души!
D.E.H.
© Олег Деков Todos los derechos reservados