Mar 8, 2013, 8:59 AM

Напрегната ли си?! 

  Poetry » Love
577 0 4

Напрегната ли си,
недей се двоуми,
веднага нежната глава
на мойто рамо облегни
и усети как топлина
от силното ми тяло
прелива в твойто
и изпълва го изцяло!
Ръцете ми в момента галят
не само твоето лице и рамена,
а тебе самата цяла,
защото ти си Любовта!
От този допир чувствен, искрен
и за Теб познат,
се изненадва всеки в този
скучен и безличен Свят.
Усещам вече,

че у теб спокойствие цари!
Това прекрасно е
не само за Телата,
а и за нашите Души!

D.E.H.

© Олег Деков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • !**
  • Благодаря ! Да, Обичана Жена е Тя от Мен, без значение къде е всеки Ден !
  • "Напрегната ли си,
    ... нежната глава
    на мойто рамо облегни
    ... ти си Любовта!
    ...у теб спокойствие цари!"
    Обичана жена. Хареса ми! Успех!
Random works
: ??:??