5 mar 2011, 18:06

Наранен куплет 

  Poesía » De amor
768 0 3

"Живееш цял живот във филми

и вярваш, че си героиня във такъв.."

Такива бяха твойте думи,

но ти във сагата май беше пръв!

 

Красиви обяснения в любов, надежди и целувки -

ах, колко лесно е да се кълнеш, когато искаш нещо,

невинната и вярващата да омайваш във преструвки,

а после да възкликнеш: сцената във филма беше грешна!

 

И ако спомените са това, което ме разнежва -

то нека да забравя всеки споделен със тебе миг!

Горещата целувка в онзи ден да бъде снежна

и топлите ти думи да са били потопен в омраза вик!

 

Защото, знаеш ли - боли да те обичам!

Да бъда просто име и една от всичките за теб…

Боли ме да си спомням във какво се вричах

и просто искам да забравя този наранен куплет!



© Симона Гълъбова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??