23 oct 2021, 10:45

Наричане 

  Poesía
116 0 0

Нека всички —
живи,
здрави
и благословени! —

 

Мъдри,
добродетелни
и БОГОвдъхновени!

 

.............................................................................

 

алтернативно:

 

Нека
всички — живи,
здрави и благословени! —
Мъдри, добродетелни и БОГОвдъхновени!

© Стоян Минев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??