16 sept 2016, 12:07  

Наричане 

  Poesía » Otra
800 4 12

Здрав да си! Това е, сине, важно,
че здравето отваря вси врати
залостени за други, благонравно
с добро и мир отключва ги, помни.

 

Пази духът и вярата, че можеш
да качваш стъпалата към върха, 
където ветровете в свое ложе
издухват пожълтелите листа.

 

Излъчвай добротата светлоока.
Глава не свеждай! Бог те е дарил
със мисия за тебе съдбоносна,
чрез знания да стигаш висини.

 

Щастлив бъди! Сега и утре също
усмивката си нивга не гони,
че тя единствена е всемогъща
от злото да те брани и беди.

 

Завинаги отдавай нежността си
на рожба и обичната жена.
Домът е храм, а те иконостаси,
закриляй ги. Въздигай любовта
!

© Таня Мезева Todos los derechos reservados

Днес големият ми син става на 31 години.

В стиха съм сложила цялата си любов към него!

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??