20 abr 2007, 16:06

Наричаш приятел! 

  Poesía
739 0 1

Засипват те с думи,
клечици драснати,
запалват пожари,
опожаряващи щастие.

Почват и спират,
без да открият,
че теб ще убият,
дори и да скрият...

Сърцето тупка,
очаква съвета,
изречен зловещо,
в забулена дума.

Наричаш приятел,
човека ласкател,
но той е предател,
с лице на обаятел.

© ЕЛИ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??