18 feb 2016, 21:17  

"Нашата България " 

  Poesía » Civil
776 1 0

Тя е - И ще остане в сърцата ни .

Тя е  покварена. Тя не е защитена. Тя е изоставена.

Тя е богата, но не e оценена.

Тя  е Роден край!...

Тя  е всичко красиво, за което можем да си представим – и трябва да опазим,
 природа, слънце, море, реки, планини, въздух, традиция, мир, религия и вдъхновение.

Тя  е легенда  Тя  е изворът на любовта.

“Тя е нашата България“

 

 

Anastasia

1-12-2014 

© Asya Dimitrova Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??