16 ene 2008, 8:41

Нашата песен народна 

  Poesía » Otra
660 0 1

    Нашата
песен народна


Една е песента звънлива,
Българска перла в света,
и свята, хилядолетна,
за всички почуда ни е тя...

Кавали пеят в Балкана,
глас чуден, с блясък ехти...
Една е България свята,
а песен в космос там си лети...

© Елена Калчева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??