5 feb 2016, 20:45

Насищане 

  Poesía » De amor
373 0 0

Все ми се сърдеше,

че нямам запалка

и търпение,

и насищане

на теб,

а сега винаги

имам запалка

и търпение,

но 

се наситих

на теб.

© Флорина Владимирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??