Feb 5, 2016, 8:45 PM

Насищане 

  Poetry » Love
358 0 0

Все ми се сърдеше,

че нямам запалка

и търпение,

и насищане

на теб,

а сега винаги

имам запалка

и търпение,

но 

се наситих

на теб.

© Флорина Владимирова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??