6 sept 2013, 23:59

Наслади се 

  Poesía
610 1 0

                                                     ~Наслади се ~

 

 

Наслади се на живота до послединия дъх, тичай, живей и на воля се смей.

Позволи на дъждовните капки да галят нежното ти лице,

позволи на вятъра да играе с косите ти, а на слънцето да

направи светли дните ти.

 

Любувай се на цветята, усети мириса им и в душата си го запази.

Погали с устни водата, прегърни Луната. Радвай се на високите

планини, на пищните гледки, на българските гори.

Тичай боса под дъжда, весели се както никога!

 

Обичай всичко земно, дадено ти от бог, обичай всяка радост и всеки порок.

Любувай се на нощното небе, целувай звездите от сърце.

Гледай ги и в ума си ги запази, пухкавите бели облачета и тях запомни.

Наслаждавай се на света, защото не сме вечни на таз земя!

 

Даден ни е миг да разберем това и да се полюбуваме                                                                на истинската красота - Природата.

Наслади се докрай и знай, че Бог на земята ни е дал

истински рай!

© Глория Ангелова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??