21 dic 2007, 11:33

Настроение 

  Poesía
737 0 2

Като увяхнала градина

пустее в мен душата.

От дългите години зима

измръзнаха цветята.

И пролетното слънце вече

в очите ми не свети....

© Венцислава Симеонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??