21.12.2007 г., 11:33 ч.

Настроение 

  Поезия
733 0 2

Като увяхнала градина

пустее в мен душата.

От дългите години зима

измръзнаха цветята.

И пролетното слънце вече

в очите ми не свети....

© Венцислава Симеонова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??