10 mar 2019, 0:28

Настроение 

  Poesía » Otra
210 1 1

Дъжд вали, дъжд вали!

От цветя дъжд вали.

Празник е днес!

Земята танцува.

Въртят се в захлас

дървета, цветя и мечти.

Палав лъч,

слънчево зайче рисува.

© Румяна Маринова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??