7 abr 2012, 11:39

Настроения 

  Poesía » Otra
388 0 0

Вчера бях усмихната и щастлива,
а днес съм тъжна и печална.
Сменят се настроенията мои
като годишните времена.
Ту разцъфтявам като цвете нежно
през пролетта.
Ту съм гореща като лято жарко.
Ту сълзи безброй се стичат
от очите ми сега
като дъждове поройни през есента.
Ту омраза сковава моята душа,
както зимен студ сковава 
нашата земя.

Сменят се настроенията мои
като годишните времена.
Ту съм нежна и гореща.
Ту съм плачеща и студена.

© Дени Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??