Настроения на мисли
с глас, неподаряващ доброта,
погледи с нечовешка грозота
ме натъжават по-човешки.
Издишвайки без угризения,
си мечтая да дишам чистота
със свобода, прегърната от доброта
и ухаеща на истина.
Човешката красота
е в добротата,
в топлия глас
с интонации на вълнуващи щастия,
с емоции, оцветяващи погледите човешки.
Откривам изненадата,
със смисъл да бият сърцата
от доброта
и човешките мисли да се раждат
със свобода
и истина за топлината в чувствата
на човека.
Г.Ф.Т
© Георги Табаков Todos los derechos reservados