7 sept 2007, 13:41

Насън... 

  Poesía
906 0 6

Когато безшумно нападнеш ме,
и с поглед рисуваш по моето тяло,
когато без поглед погледнеш ме,
това ще е наш`то начало...


Да, в празнотата на мрака ще светя,
за теб без сълзи ще заплача,
вместо Господ, с молитва аз теб ще извикам,
като клетва към тебе ще крача...


Когато, безмилостно, с поглед убиеш ме -
да, направи го... едва тогава ще ме имаш...
Когато с длани цялата закриеш ме -
знай, че парче от душата ми взимаш...


Сутрин ще бъда аз захар в кафето ти,
едновременно - горчива и сладка...
С горчилката ще убивам греховете ти
и в сладък грях за теб ще се превърна...


В съня ти ще влизам едва доловимо...
Усещаш ли полъха от косите ми?
Спи си. Ще се промъкна незабележимо!
Насън искам само да погледнеш в очите ми...

© Катерина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??