Толкова ми е трудно, че не мога да те имам.
Искам и искам, и искам
да те имам до себе си,
при себе си,
да увия ръце около врата ти,
да чувствам ръката ти по лицето ми,
да опра чело в твоето, както в сънищата ми
и да не отварям очи никога,
а да остана там с теб,
защото там си до мен,
при мен,
там увивам ръце около врата ти,
там чувствам ръцете ти върху лицето ми.
© Iliyana Nikolova Todos los derechos reservados