Мирише ми на есен,
мирише ми на тебе.
Един сезон е, ала винаги горчи.
Дали е от листата, дето газя,
или натрапчиво сиротно време
докарва ми изпъдени сълзи -
познатата тъга, която мразя.
Мирише ми на спомен,
мирише ми на тебе.
Следите си остави и горчи.
Дали е от воала, дето газя,
или натрапчиво сиротната ръка
докарва ми изпъдени мечти -
халката в шкафа, дето мразя.
© Емили Todos los derechos reservados