Oct 9, 2010, 1:24 PM

Натрапчиво 

  Poetry
607 0 3

Мирише ми на есен,

мирише ми на тебе.

Един сезон е, ала винаги горчи.

Дали е от листата, дето газя,

или натрапчиво сиротно време

докарва ми изпъдени сълзи -

познатата тъга, която мразя.

 

Мирише ми на спомен,

мирише ми на тебе.

Следите си остави и горчи.

Дали е от воала, дето газя,

или натрапчиво сиротната ръка

докарва ми изпъдени мечти -

халката в шкафа, дето мразя.

 

 

                                      

 

 

 

 

 

© Емили All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??