2 oct 2010, 23:12

Натюрморт - Божури 

  Poesía
1273 0 12

                                        художник Илиана Димитрова


С цикламена нежност в платното запяват -
оглеждат се в приказно-мекия фон -
в поза кокетна "небрежно" застават.
Вивалди е "Лято" през стар грамофон...

С тъжен стон оживява старата ваза -
натежали божури отпускат глави -
в къдрава плътност умело изваяни,
уморени мълчат. Художникът спи...

© Капи Капито Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??