12 sept 2006, 10:27

Научи ме 

  Poesía
859 0 4
Научи ме да обичам,
да плача аз като дете.
Научи ме да се моля,
да стоя на колене.

Научи ме да откривам
в твоите очи света
и чрез тебе аз да дишам,
и чрез тебе да заспя.

Да се будя аз, когато
отвориш ти очи
и във твоя ритъм слято,
нека моето сърце тупти.

Научи ме да поглеждам
света със блеснали очи.
Научи ме да затварям
болката зад хиляди стени.

Научи ме да преглъщам
кротко гордостта
и при теб ще се завръщам,
обичайки те до смъртта.

© Марина Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??