21 ene 2011, 15:10

Навести ме 

  Poesía
571 0 1

Навести ме

 

Вълшебна фея нявга навести ме.

Пленен, смутен и очарован бях.

Докосна ли ме тя, или сънувах,

целуна ли ме тя, или мечтах.

Нарекох я любима.

 

Една мечта за мене ли се сбъдва.

Легенда ли прекрасна оживява,

любима. Тъй красива си, окъпана

в сиянието на влюбени очи.

 

 

Но беше само миг и тя с усмивка

и грация крилата си разтвори,

помаха ми с магическа ръка

и литна сред небесните простори.

А аз останах сам да чакам утрото

с предчувствието за утрешните срещи.

 

© Георги Белев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Щастлив миг, запази го, поздравления за картинния стих!
Propuestas
: ??:??