Jan 21, 2011, 3:10 PM

Навести ме 

  Poetry
570 0 1

Навести ме

 

Вълшебна фея нявга навести ме.

Пленен, смутен и очарован бях.

Докосна ли ме тя, или сънувах,

целуна ли ме тя, или мечтах.

Нарекох я любима.

 

Една мечта за мене ли се сбъдва.

Легенда ли прекрасна оживява,

любима. Тъй красива си, окъпана

в сиянието на влюбени очи.

 

 

Но беше само миг и тя с усмивка

и грация крилата си разтвори,

помаха ми с магическа ръка

и литна сред небесните простори.

А аз останах сам да чакам утрото

с предчувствието за утрешните срещи.

 

© Георги Белев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Щастлив миг, запази го, поздравления за картинния стих!
Random works
: ??:??