30 ene 2007, 10:22

Не 

  Poesía
625 0 0

 Не,не сега!

Не,не така!

Не,отвори вратата и си върви!

За теб моето сърце е вече кула с много стражи!

Не,не си добре дошъл.

Сбогом любов моя!

© ДиДиТо Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??