30 янв. 2007 г., 10:22

Не 

  Поэзия
628 0 0

 Не,не сега!

Не,не така!

Не,отвори вратата и си върви!

За теб моето сърце е вече кула с много стражи!

Не,не си добре дошъл.

Сбогом любов моя!

© ДиДиТо Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??