29 dic 2022, 14:24

Не бих посмял сега да променя... 

  Poesía » De amor, Otra
650 4 0

Не бих посмял сега да променя

излъчването ти аз илюзорно.

Че ти си уникална е безспорно

и имаш своя аура – топлина.

 

Че ти си уникална е безспорно

и чарът ти е тъй неповторим.

До унес да се взирам в лик любим

душата ми изпълва благотворно.

 

До унес да се взирам в лик любим

не е обсебване, а възхищение.

Сърцето ми във ход необратим

е с ритъма на живо просветление.

 

Изящната ти същност е владение,

което пали в мене вдъхновение. 

© Асенчо Грудев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??