25 ene 2006, 20:29

Не бива 

  Poesía
728 0 0

Не бива да свършва нощта!
Държа я във своята мисъл.
Страхувам се...
на скалите преливат се
наште тела...
Не бива да свършва,
не бива!

Петлите започват да плашат.
Как грачат, как грозно пищят!
Любов недогалена, зная,
че когато се съмне,
както сгушен си в мене сега,
ще пораснеш на ръст,
ще си тръгнеш.

После аз ще си тръгна и пак
с всеки поглед към друг,
теб ще търся.
Ще проклинам нощта,
че дойде - хей така,
без да питаш какво
ще ми струва.

© Инчето Линчето Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??