28 jul 2009, 17:03

Не бързам 

  Poesía » Otra
872 0 3

Провокирано от тема за безразсъдно шофиране в автомобилен форум

Не бързам, когато отворя очи -
то, слънцето, никъде няма да бяга.
Не бързам, когато колата бръмчи -
ще спра след малко на светофара.
Не бързам, когато отпивам кафе -
ароматът му повече ме опива.
Не бързам, когато отивам при теб -
ще се радваш, когато пристигна.

Не бързам да живея дори -
той, животът, няма къде да ходи -
колкото имам писани дни,
всичките аз ще си изразходя.

© Цветелина Савкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??