17 nov 2011, 10:21

Не бързам 

  Poesía
448 0 3

Не, не бързам, но и времето убива,

а въздухът запълва празнината вместо теб,

когато си отида през деня отминал,

обърканите ми въздишки ти ще събереш.

 

Ще ме чакаш, ала няма да ме има,

ще бъда само блед оттенък на синьото си,

ще ме чакаш, мрачно възгордян от сила,

докато без мен не се пречупиш от въпроси...

 

... аз не бързам, но денят ти си отива...

© Цвет Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??