Избрала съм си трудната любов.
Рано е да те разлюбя.
Късно е да те обичам.
Сън в съня ми –
намирам те, а себе си все губя.
Ако прескачам хоризонта,
дали дъгата цветовете ми ще върне,
дали преминала през този праг
с море небето ще прегърна.
Зад хоризонта е... пак хоризонт.
Сама на себе си съм враг.
По дяволите – трябва ли да тръгна,
като войник на фронт.
Войната е без победител.
Не е късно, нито рано е...
Galaxi
© Галина Todos los derechos reservados