5 may 2018, 0:05

Не е лесно! 

  Poesía » Filosófica
375 0 0

Не е лесно да опишеш

дъх, емоцията или красота!

Пред Икона с вяра коленичиш,

но до Музата свеждаш ти глава

Не е лесно да опишеш

любов, тъга или светлина!

Но научиш ли се с тях да дишаш,

те даряват те с крила!

Не е лесно да опишеш

радост, сълза или силна тишина

Но Душата тръгнеш ли да си събличаш

Поезията е като отворена врата

© Ригит Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??