15 jun 2010, 23:14

Не е любов 

  Poesía » De amor
830 0 2

Не е любов

 

Не е любов, потъвам през очите ти

в кафявото море на безпределната му страст.

Не е любов, вълните му издигнати

заливат бреговете на дяволската паст.

 

Тревожна ласка, тръпнещ в нетърпение,

ръката ти докосва в нежен ход

следите от сълзливото течение,

напускащо очите ми – не е любов.

 

Не е любов, а тихо богохулство е,

да ме повикаш с благ божествен зов.

С молитва, избродирана на пръстите,

прекланям се пред теб... Не е любов!

© Красиана Милева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??