24 jul 2007, 16:15

Не е творба, а сълзи на радостта :) 

  Poesía
555 0 11
Сълзи на радостта
върнаха се накрая,
отново тук, у дома,
бе ад, сега са в рая.
Отдъхна цял народ
дойде очакван миг,
направи този ход
изискан френски лик.

(а)

24.07.2007г

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??