Ти опозна ме тъй добра,
не бива да съм груба.
Обичам ли те не разбра,
но не потърси друга.
Със тебе като на шега
аз заровете хвърлих,
но някак кратката игра
недетски се завърза.
Да бъда с теб или пък не?
Не е в това въпросът.
Че щом съм с теб, по-важно е
какво от мен ти нося.
© Светличка Todos los derechos reservados