Не гаси жарта в душата,
нека в младост тя те грей,
любовта е магия сладка,
остави я да те завладей.
Обичай и бъди любима,
не отвръщай погледи от мен,
не допускай любовта чаровна
да загасне или тлей...
В младост е играта щура,
тя сърцето кара да лудей,
не проумееш ли таз истина свята
не ще те в старост споменът грей.
© Мадлен Todos los derechos reservados