21 dic 2013, 18:42

Не го желай, Сърце 

  Poesía » De amor
466 0 2

 

Не го желай! Не го желай, Сърце,

ще видиш ти, че утре ще си тръгне.

Той е мъж, ще граби с две ръце,

докато от тебе всичко не изтръгне.

 

Не го копней! Не го копней, Сърце,

до друга всяка вечер той заспива.

Прегръща я и гали нейното лице,

а пред тебе просто се преструва.

 

Дръж се здраво, моля те, Сърце,

не му показвай, колко те ранява …

Боли те, зная, но нека да е за човек,

който те обича и те заслужава!

 

30.11.2013

© Сияна Георгиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??